9. fejezet: Olyan szép szemeid vannak...


Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a 7 kommentet és nagyon sajnálom, hogy két napot csúsztam a 9. résszel, de nincs mentségem eléggé ellustálkodtam a hétvégét. :) De most itt van a 9. fejezet! Jó olvasást! 


Reggel 5-kor a telefonom hangos ébresztőjére keltem. Tudtam, hogy Harrynek az egyik gyenge pontja az alvás, szóval direkt valami jó hangos zenét választottam. Nálam megtette a kívánt hatást, mert rögtön kipattantak a szemeim, viszont Harry, csak át fordult a másik oldalára és tovább szuszogott. Nagyon úgy tűnt, hogy a felkelés szempontjából nem sokat változott a tábor óta.
Miután kinyomtam a telefonomat, kimentem a fürdőbe kicsit rendbe szedni magam, miközben azon gondolkodtam, hogy mivel lehetne nagy zajt csapni. Elhatároztam, hogy hajat mosok, reménykedtem, hogy a hajszárításra – nyitott ajtó mellett – felébred. Hangosan csapkodtam a szekrényeket és elkezdtem összepakolni, mivel aznap indultunk haza.
Mikor visszamentem a szobába, örömmel nyugtáztam, hogy sikerült a tervem, mert Harry álmosan pislogott ki a párnák közül.

- Mi a fenét csinálsz hajnali fél hatkor? – kérdezte rekedten és próbált felháborodottságot vinni a hangjába, kevés sikerrel.
- Neked is jó reggelt! – húztam ki a függönyt, mire fájdalmasan felnyögött, mert a fény bántotta a szemét.
- Kérdeztem valamit. – mondta morcosan.
- Hallottam. – vettem ki bőröndömet az egyik szekrényből és rádobtam az ágyra.
- Szóval, mit csinálsz hajnalok hajnalán? – kérdezte csukott szemmel.
- Hát összepakolok. – mondtam természetesnek véve korai pakolászásomat.
- De mért ilyenkor? – értetlenkedett.
- Tudod, van, aki időben felkel, és nem fekszik naphosszat az ágyban. – mondtam gúnyosan.
- Időben?! Fél hat van! – akadt ki.
- És? – néztem rá értetlenül.
- Velem is azt csinálod, mint a többiekkel. Ki akarsz készíteni engem is, igaz? – vádolt meg.
- Abból, hogy korábban kelek, mint te, még nem kell rögtön rosszra gondolni. – hajoltam le, hogy felvegyem a földről pár ruhámat. Mikor visszanéztem rá, ő az ágyon fekve könyökölt és a seggemet stírölte – Mit csinálsz? – ráncoltam össze a homlokomat.
- Ha már ilyen korán felkeltettél, akkor próbálom kihozni a helyzetből a legjobbat. – mondta kacér mosollyal – Nagyon csinos feneked van. – állapította meg, mire kissé elpirultam.
- Fordulj el! – parancsoltam rá, mikor megtaláltam a hangomat.
- Inkább elmegyek a fürdőbe. – ült fel az ágyban, mire lecsúszott fedetlen felsőtestéről a takaró.
- Ugye van rajtad alsónadrág? – izmos felsőtestéről alig bírtam levenni a szemem.
- Majd kiderül. – csillant fel a szeme és elkezdett felállni, mire gyorsan a szemem elé raktam a kezem.
- Kimentél már? – kérdeztem kezemmel még midig az arcom előtt pár perc múlva és mivel nem jött válasz, leengedtem a kezem.

Meglepetésemre Harry állt előttem és igen, volt rajta alsónadrág. Mosolyogva nézett rám, mire szívem hevesen kezdett verni. Mi a fene történik velem? Nekem gyűlölnöm kéne őt, erre pedig majdnem elolvadok a mosolyától. Sóhajtva megráztam a fejem és kikerültem, majd folytattam a pakolást.
Épp, hogy készen lettem a csomagolással, mikor megszólalt a telefonom. Mikor megláttam az Adam szót a mobilom kijelzőjén, - nem mintha a kétéves öcsémnek telefonja lenne, csak otthon hagytam neki egyet - önkéntelenül elmosolyodtam. Nagyon hiányzott már Adam és most végre beszélhettem vele. Ő volt az értelme mindennek és nagyon hiányzott már nekem.

- Nagyon szeretlek, kicsim! Ígérem, nemsokára találkozunk! Szeretlek! – köszöntem el tőle. Ez a beszélgetés az öcsémmel teljesen feldobta a napomat.

Mikor felnéztem, Harry állt az ajtóban már teljesen felöltözve. Volt valami a nézésében, amit nem tudtam hova rakni. Komoly volt, de nem mérges, inkább olyan csalódott.

- Kivel beszélgettél? – kérdezte.
- Nem mintha rád tartozna, de Adammel. – mondtam flegmán.
- Ó. – komorult el a tekintete, amivel engem teljesen összezavart.
- Kész vagy?
- Igen, - bólintott – mehetünk! – fogta meg a bőröndjét és az én sporttáskámat, úgyhogy nekem már csak a bőröndöm maradt.

Kivittük a cuccainkat a kocsihoz, az előcsarnokban odaszóltunk a többieknek, hogy mindjárt visszamegyünk, úgyhogy az autótól szótlanul visszaindultunk. Ezután minden nagyon gyorsan történt, szinte fel sem fogtam az eseményeket. Egy kisfiú hirtelen kiszaladt az útra, mire az abban a sávban haladó autó vezetője elkapta a kormányt, így a kocsi pont felém tartott. Teljesen lesokkolódtam és csak álltam ott, mint egy sóbálvány. Harry karomnál fogva elrántott a kocsi elől és testével neki lapított a falnak, aminek hatására bevertem a fejem az épület falába.

- Jól vagy? – kérdezte zihálva, nyomdafestéket nem tűrő szitkozódások között.
- Nem tudom. – ráztam meg a fejem. Mellkasom gyorsan süllyedt és emelkedett és szédülni kezdtem. – Köszönöm. – néztem mélyen a szemébe, majd szorosan magamhoz öleltem, visszanyelve a könnyeimet.
- Szívesen. – suttogta a fülembe és egyik karjával átkarolt, másikkal pedig a falnak támaszkodott – Nagyon elsápadtál, gyere, menjünk be, mielőtt elájulsz itt nekem! – elindultam a hotel bejárata felé, de pár lépés után majdnem hanyatt estem a saját lábamban. Még mielőtt a földre érkeztem volna Harry elkapott erős karjaival, úgyhogy szerencsésen megúsztam a dolgot. Mikor felnéztem, Harry gyönyörű szemeivel találtam szembe magam.
- Jól vagy? – kérdezte újra.
- Olyan szép szemeid vannak... – suttogtam.
- Ajaj, Ashlyn! Szerintem eléggé beüthetted a fejed! – mondta nevetve és a karjaiba kapott, majd elindult velem a hotel felé.

Ó a fenébe! Olyan szép szemeid vannak?! Ez most komoly?! Én egy idióta vagyok! Hogy lehettem ilyen hülye?! Remélem, tényleg a bevert fejemnek tulajdonította a dolgot. Mondjuk, tényleg gyönyörű szemei vannak… De akkor is, hogy mondhattam ekkora baromságot?! És mi van, ha elmondja a többieknek? Lehet, hogy jobb lett volna, ha inkább elájulok.

- Mi a fene történt? – kérdezte aggódva Louis, mikor Harry leültetett egy kanapéra.
- Majdnem elcsapta egy kocsi és ez kicsit lesokkolta. – magyarázta Harry – Hozzon valaki egy pohár vizet, mielőtt elájul!
- Jól vagyok! – tiltakoztam, nem valami megnyerően.
- Nekem nem úgy tűnt fél perccel ezelőtt. – mondta Harry egy elfojtott mosollyal az arcán, mire elpirultam, mert tudtam, hogy a véletlen kijelentésemre célozgat - Nem fáj a fejed? - kérdezte aggódva. 
- Aú! - nyögtem fel, mikor megtapogattam a fejemen egy igen fájdalmas területet, amit nemrég beütöttem. 
- Tessék! – nyomott Liam a kezembe egy nagy pohár hideg vizet.
- Köszi, de tényleg jól vagyok… - kezdtem, mikor meghallottam apa mérges hangját a hátam mögül.
- Ashlyn, Harry! Mi ez itt? – dobott elénk egy újságot dühösen.

Új barátnő a láthatáron?
Harry Styles (18) a One Direction szépfiúja, akinek a hosszúnak nem mondható párkapcsolataitól zeng a sajtó, úgy tűnik, újabb lányra vetett szemet. Ashlyn Higginst (18) a One Direction fiúbanda menedzserének és főbiztonsági őrének a lánya, aki éppen a fiúkkal tart egy angliai turnéra. Harry és Ashlyn úgy tűnik eléggé összemelegedtek az elmúlt napokban és szombaton együtt mentek egy szórakozóhelyre Brightonban. Másnap egyik riporterünk ezzel kapcsolatos kérdésére Mis Higgins, csak humorosan annyit válaszolt, hogy ő 30 alatt van, célozva ezzel Harry korábbi, a fiúnál jóval idősebb barátnőire. Tényleg csak barátok lennének, vagy Ashlyn a téma terelése képpen válaszolt így, mert ugyebár nem adott egyenes választ a kérdésre? Egyelőre még nem tudjuk, de reméljük, hogy nemsokára fény derül a két fiatal kapcsolatára.

- Mi nem vagyunk együtt! – vágtam rá gyorsan, mikor elolvastam azt a nevetséges cikket.
- Egy percig sem gondoltam, hogy egy pár lennétek, viszont aznap megmondtam, hogy nem mehettek este bulizni, nem? – vádolt meg minket.
- És, te nem paran… - kezdtem volna vele veszekedni, de Harry gyorsan befogta a számat és elkezdett helyettem beszélni.
- Nagyon sajnáljuk Paul, csak egy kicsit ki akartunk mozdulni. Megígérjük, hogy soha többet nem csinálunk ilyet! – ígérte meg a nevemben is. Talán jobb is volt így, mintha elkezdtem volna vele veszekedni.
- Rendben. – enyhült meg – Semmi baj, csak ne forduljon elő többet! Amúgy Ash mi történt veled, kicsit sápadt vagy. – jegyezte meg.
- Áh, semmi különös! – legyintettem – Majdnem kilapított egy kocsi, de amúgy semmi érdekes. – mondtam és sértődötten elindultam az autó felé.

Pár perc múlva mindenki beült a kocsiba és el is indultunk Bristolba. Nemsokára a koránkelés miatt álomba szenderültem.
Mikor felébredtem, csak remélni mertem, hogy alvás közben kerültem abba a pózba, amiben voltam. Harry fejét a vállamra hajtva aludt én pedig neki döntöttem a fejem. Szerencsére a többiek is szundítottak, úgyhogy feltűnés nélkül sikerült levenni Harry fejét a vállamról.
Tíz perc múlva a kocsi lassított, majd leállt a motor és a fiúk is ébredezni kezdtek.

- Megérkeztünk! – nyitotta ki apu a kocsiajtót.
Már éppen ideje volt. – nyújtózkodtam, mert a hosszú úttól teljesen elgémberedtek a tagjaim.
- A szobafelosztás mehet, úgy ahogy az előző hotelben volt? – nézett apa Harryre.
- Nekem jó. – vonta meg a vállát.
- Rendben. – bólintott mosolyogva.
- Paul, nem mehetnénk el ma egy étterembe? Azt mondták nekem, hogy itt van egy nagyon jó francia kajálda. Légyszi! – kérlelte apát Niall kiskutya szemekkel.
- Jó, jó! Kaptok egy óra pihenőt, addig pakoljatok ki, aztán itt találkozunk az előtérben.

A szobánk talán még az előzőnél is szebb volt, kár, hogy itt csak egy éjszakát maradunk és holnap éjjel már indulunk a következő turnéhelyszínre. Úgy döntöttem, hogy ennyi időre nem érdemes kipakolni, szóval elkezdtem készülődni a vacsorára. Hajammal nem vesződtem sokat, csak kibontottam és a szabadon vállamra engedtem. Felhúztam egy nagyon csinos halvány rózsaszín ruhát és felkentem egy leheletnyi sminket, majd késznek nyilvánítottam magam. 

A szobába lépve Harry hosszan végigmért, majd széles mosoly ült ki az arcára.

- Mehetünk? – kérdezte még mindig mosolyogva.
- Induljunk!